Relatiegeschenken, promotionele producten en premiums dragen bij aan de merkbeleving en het opbouwen van relaties. Het zijn volwaardige marketingmedia. Althans: de goede. Florisgifts staat voor professionaliteit en is dus lid van Promotional Products Professionals | PPP.

Aan de basis van het lidmaatschap staat het onderschrijven van de kwaliteits- en beleidsdoelstellingen van de branchevereniging. Daarnaast zijn het ondertekenen van de Code of Conduct en het hanteren van leveringsvoorwaarden voor ons belangrijke basisvoorwaarden. We voeren bovendien – als een van de eerste kleinere partijen – het PPP keurmerk. Dat betekent dat we voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van

  • Kennis & kunde
  • Sustainability & social business
  • Inzet voor de branche

De accreditatie past goed in ons beleid om onze vakkennis verder te ontwikkelen. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk onderdeel van het accreditatieproces.

 

 

Over Promotional Products Professionals | PPP

Promotional Products Professionals | PPP is dé branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken. PPP is een professionele organisatie, die wordt bestuurd door gedreven managers uit de branche. PPP telt circa 230 leden, die zich gezamenlijk inzetten om de meerwaarde van promotionele producten en relatiegeschenken onder de aandacht te brengen. Daarbij staan de ontwikkeling van vakkennis, duur- zaam ondernemen en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel. PPP leden hebben allen de Code of Conduct ondertekend en onder- scheiden zich in de markt door het PPP lidmaatschap als keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers in te zetten. Meer informatie: www.ppp-online.nl.