Image

MET EEN MOOI GESCHENK HET NIEUWE JAAR IN

Niet iedereen wil een kerstpakket of kerstcadeau geven. Dan is een eindejaarsgeschenk een leuk en verrassend alternatief. Wij verzorgden dit eindejaarsgeschenk voor de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR).

De klant

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is een overheidsorganisatie die namens de 15 gemeenten in de regio taken uitvoert op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Bij de VRR werken 2.500 mensen.

Vraag van de klant

We zoeken een eindejaarsgeschenk waar onze collega’s direct blij van worden.

Bijzonderheden

  • Het moest een FEESTJE zijn om te krijgen.
  • Geen food items i.v.m. verschillende culturele achtergronden.
  • Niet voor kerst, maar als eindejaarsgeschenk.
  • Oplage: 3.000
  • Prijscategorie: ★★★☆☆
Image

Voorstel Florisgifts:

Een Moodlight Wijnkoeler en Bluetooth speaker van Le Zen.

Creatieve touch:

De omdoos is speciaal door Florisgifts ontworpen voor de klant, zodat er de speaker en een fles bubbels (zónder alcohol) in pasten. Dat zag er leuk uit en scheelde verpakkingsmateriaal.

Nog leuker: op de doos stond een QR code die de ontvanger kon scannen. Via deze QR code werd een speciaal door Florisgift samengestelde Spotify playlist met vrolijke muziek geopend. Echt een feestje dus.

DE BESTE WENSEN VOOR DE BESTE MENSEN

Aan het eind van het jaar ook iets leuks doen voor je personeel, relaties, klanten of prospects? Goed idee! Want een leuk eindejaarsgeschenk is altijd welkom. Bel ons eens voor een brainstorm.