Image

ZAKELIJK RITUALS BESTELLEN

Florisgifts verzorgt B2B activiteiten voor Rituals. Je kunt dus voor een uitgebreid assortiment zakelijke Rituals-geschenken bij ons terecht. Van autoparfum tot luxe cadeausets; met de kracht van geur creëer je herinneringen om nooit te vergeten. Als relatiegeschenk, kerstpakket of gewoon zomaar: iedereen wordt er blij van.

Prachtig verpakt, met (als je wilt) een mooie sleeve met je logo en kleuren. Een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan ook! Informeer naar de zakelijke tarieven en mogelijkheden!

OFFERTE

Image

Rituals pakketten

Image

The Ritual of Sakura
Vanaf €20

Image

The Ritual of Karma
Vanaf €20

Image

The Ritual of Mehr
Vanaf €20

Image

Homme Collection
Vanaf €20

Image

The Ritual of Hammam
Vanaf €20

Image

The Ritual of Ayurveda
Vanaf €20

Image

The Ritual of Jing
Vanaf €20

Image

Rituals Adventskalender
Vanaf €60

Even een moment voor jezelf. Genieten van de kleine dingen in het leven. Rituals helpt je om af en toe even een stapje terug te doen. Met Rituals maak je van je badkamer een spa of hammam en van kantoor een oase van rust en stijl. Een ideaal geschenk voor je mensen en relaties, dus. Want wat is er een mooier cadeau dan een moment van rust en ontspanning.

 

RUIM RITUALS ASSORTIMENT

Florisgifts heeft een ruim assortiment Rituals-producten en giftsets. Uiteraard vind je bij ons de giftpakketten van The Ritual of Sakura, The Ritual of Karma, The Ritual of Jing of The Ritual of Hammam. Maar ook voor geurkaarsen, handzeep, geurstokjes en interieursprays van Rituals kun je bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden, we adviseren je graag. Bel Lisa of Jasper op 010 – 415 74 18

 

Geef een moment van rust cadeau

BEKIJK ONZE RITUALS PRODUCTEN

INFORMATIE? OFFERTE?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Image
Image