Image

CREATIEF IN RELATIEGESCHENKEN EN KERSTPAKKETTEN

Florisgifts is niet zomaar een relatiegeschenken leverancier. Met super-de-luxe kwaliteit en persoonlijke service helpen we onze klanten met het vergroten van hun naamsbekendheid, hun promotionele campagne, het verrassen van hun personeel of relaties of het versterken van hun merk. We zijn bedenker, ontwerper, ontwikkelaar, leverancier en regelaar inéén. We kennen de trends, geven een creatieve draai aan elk geschenk en weten de verrassendste producten te vinden. Sommige klanten noemen ons zelfs tovenaars.

Onze kernwaarden

Image

DUURZAAM EN SOCIAAL

Image

PERSOONLIJK

Image

CREATIEF

Image

BETROKKEN

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk, net als maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom maken wij duidelijke afspraken met onze leveranciers en werken wij volgens de Code of Conduct van Promotional Products Professionals (PPP). Lees hoe wij zorgen dat onze relatiegeschenken, kerstpakketten en premiums ook goed scoren op het gebied van duurzaamheid en MVO.

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN

DE VOORDELEN VAN FLORISGIFTS

  • Gevoel voor je merk en boodschap

  • Persoonlijke service

  • Concurrerende prijzen

  • Creatieve producten

  • Ook complete concepten en events

  • Productie, handling en verzending

  • Tijdige levering

  • Binnen budget

  • Focus op duurzaamheid

ONZE AANPAK

We willen maar één ding: mensen blij maken. Er samen iets moois van maken. Daarom lopen we altijd net een stapje harder, kijken we net een stukje verder en geven we een creatieve draai aan alle geschenken, premiums, kerstpakketten en evenementen. Dat begint bij het verkennen van je wensen, in een persoonlijk gesprek. Vervolgens verrassen we je met creatieve voorstellen en aantrekkelijke prijzen. Keuze gemaakt? Dan krijg je een proef voor akkoord. Ook de bedrukking, productie, verpakking en verzending regelen we voor je. Of het nou 1 adres is of 10.000, we leveren netjes en op tijd.

Image

ONS TEAM

Florisgifts is begonnen in de Graaf Florisstraat in Rotterdam. Daar aan de eettafel besloot Antoin van Delst in 2009 zijn liefde voor geschenkproducten en premiums in zijn eigen bedrijf te steken. Sinds 2019 is Lisa Dufais mede-eigenaar. Met haar talent voor loyalty-concepten, Antoin’s neus voor unieke, kwalitatieve producten en hun gedeelde creativiteit zorgen ze ervoor dat je bij Florisgifts altijd de leukste ideeën krijgt. Ria en Nathalie regelen vervolgens dat alles op tijd, binnen budget en volgens afspraak geleverd wordt.

Niet (altijd) in ons gebouw, maar wel in ons team:

Patricia Tang – evenementen
Sander Tol – grafisch ontwerp
Brenda Dekkers – concept & copy
Nelly van Oudenaarden – kerst- en eindejaarspakketten

Samen zorgen we ervoor dat jij je relaties of medewerkers kunt verrassen met een origineel, innovatief en/of duurzaam geschenk.

Boek een brainstorm